Verkocht

Figuero  (Verkocht)

Figuero-verkochtBloedmooie hengst van Rhodium x Krack C x Jazz.
Z-dressuur met veel aanleg voor piaffe en passage.
Hogere prijsklasse.

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________

 

Kastello, Leandro en Lavilina (Verkocht)

20161109_100106akastello-verkocht

De jaarlinghengst Kastello (V. Blue Hors Zack)  en de veulens Leandro (V. Glamourdale) en Lavilina (V. Dylano) werden vrij onverwacht in 1 koop naar Engeland verkocht!
Nieuwe eigenaresse is Jayne Lancashire die de paarden aankocht met het oog op de dressuursport.
leandro-verkochtlavilina-verkocht


Impressive (Verkocht)

impressive-4877

Prachtige 3-jarige stermerrie Uphill x Jazz.
stokmaat 170 cm.
Super bewegen met een extra achterbeengebruik.
Ongecompliceerd karakter. Beleerd aan de longe, nog niet zadelmak.


Lorraine (Verkocht)

Lorraine, de Governer x Apache, werd kampioen op de CK te Strijen en uitgenodigd voor de Nationale Veulenkeuring te Ermelo.  Lorraine_verkocht zonder copyright
Daardoor was er meteen belangstelling voor haar wat verkoop betreft.
Nieuwe eigenaren zijn Caroline en Gerrit Geeve uit Oostvoorne. Wij wensen hen veel geluk met hun aankoop!


Fantasy  (Verkocht)

2574_verkochtZeer talentvolle merrie Lord Leatherdale x Jazz.
6 jaar oud, Z1 dressuur.
Stokmaat 175cm stoer paard, veel front, goede bewegingen.
Ongecompliceerd karakter en heel werkwillig.


Safrina (Verkocht)

safrina-telefoon

Safrina van de Bilderdijk 15-jarige NRPS pony.
M1 dressuur, merrie, stokmaat 147cm.
Iets flegmatiek wat haar meer geschikt maakt voor de recreatie als voor de wedstrijdsport.
Heel eerlijk en betrouwbaar.


Hamilton (Verkocht)
Hamilton-1511

4-jarige vosruin van Charmeur uit onze preferente/prestatie merrie Imagine!
Stokmaat 172 cm, veel front, zeer goed bewegen met extra achterbeen!
Is beleerd aan de longe, nog niet zadelmak.


Kristiano (Verkocht)

Kristiano-0519Ook de mooie rassige Glamourdale-zoon Kristiano, is verkocht!
Nieuwe eigenaresse is Brenda Franken uit Harderwijk.
Ook Brenda wensen wij veel plezier met haar mooie zwarte!


Kristalina (Verkocht)

Kristalina-9953Kristalina, de dochter van Dylano, is verkocht aan Stoeterij Black Horses van Jan Vink te Sliedrecht.
Wij wensen Jan veel succes met deze mooie merrie.


Havilina [Verkocht]

Havilina-3359-verkochtHavilina, de 3-jarige tuigpaardmerrie van Waldemar, is verkocht voor de mensport.

Nieuwe eigenaar is Dirk van Beckhoven uit Noordhoek die al een hele staat van dienst heeft in de mensport.
Zo werd hij met zijn pony Frits maar liefst 5 keer Nederlands kampioen!


Jahmairo V. Chagall [Verkocht]

Jahmairo_verkochtOns hengstveulen Jahmairo  (Chagall x Krack C) uit Sensation vrl keur is op een wel heel mooi adres terechtgekomen! Nieuwe eigenarese is nl Laura Graves, Amerikaans teamrider! Jahmairo wordt opgefokt in Vermont bij de ouders van Laura en zal daarna naar Florida verhuizen.


Giorgio Armani V. Rhodium [Verkocht]

6593_verkocht3-jarige mooie donkerbruine ruin Rhodium x Krack C x Jazz, onbeleerd. Goed bewegen met een super achterbeengebruik! Moeder ster/Preferent stokmaat 164 cm. Heel elegant, zeer geschikt als damespaard.


Georgina V. Valdez [Verkocht]

3062-Georgina-Verkocht

3-jarige merrie Valdez x Krack C, onbeleerd, stokmaat 175 cm.
Goed bewegen.
M vrl keur  Grtm Preferent/ Prestatie


Gentle V. Uphill  [Verkocht]

Gentle_verkocht3-jarige merrie Uphill x Jazz, onbeleerd, stokmaat 165 cm, zeer krachtige bewegingen! moeder ster, grootmoeder Preferent/ Prestatie


Fairytale  V. Uphill  [Verkocht]

3876-Fairytale-verkochtDe 4-jarige Uphill-merrie Fairytale is een mooie bloed-merrie met ruime bewegingen. Voor heel veel ruimte met een mooi knietje erin en achter heel krachtig ondertreden. Stokmaat 163 cm. Zadelmak, braaf maar heel werklustig.


IzandroIzandro [Verkocht]

De bruine tuigpaardhengst Izandro (V. Cizandro) is via de stallen van hengstenhouderij Van Manen verkocht naar het Noorden van Nederland. Hij staat in opfok met anderen en we hopen later nog eens van hem te horen.


Estelle [Verkocht]

Vosmerrie – V. Vivaldi – stokmaat 168 cm.

Estelle (V. Vivaldi)Estelle is een mooie chique 3-jarige merrie die goed kan bewegen. Ze heeft een mooi front en een sterk achterbeengebruik. Heel fijn karakter! Bovendien komt ze uit een goed nest. Vivaldi doet het erg goed in de sport en fokkerij. Meerdere kinderen van Imagine presteren ook goed in de sport. Met een moeder die preferent en prestatie is, maakt dat Estelle niet alleen een fijn sportpaard kan worden maar zeker ook interessant kan zijn voor de fokkerij!


Gambler [Verkocht]

Gambler (V. Bakboord)Het tuigpaardhengstveulen Gambler (V. Bakboord) is verkocht aan Dhr. Uilke Haarsma uit het friese Tjerkwerd. Gambler komt uit onze merrie Beauvilina (V. Sander). Na het spenen zal Gambler dus naar Friesland verhuizen.


Merel [Verkocht]

MerelVoor Merel werd geen advertentie gemaakt! Zo’n lieve brave speelpony wil iedereen wel hebben. We zijn blij dat we een heel goed nieuw adres voor Merel hebben gevonden bij de familie Timmermans en hun 7-jarige dochter Fleur.


Dutchman [Verkocht]

dutchman bruine ruin – V. Jazz – stokmaat 172 Dutchman is alweer een mooie nakomeling van de preferente Jazz en onze preferente prestatie-merrie Imagine. Dutchman is een bijna 3 jarige ruin en uitgegroeid tot een mooi stoer paard van ruim 172 cm! Hij kan goed bewegen, is een sterk paard waar je mee aan het werk kan. Volle zus Passionelle gaat a.s. zomer Grand Prix starten! Volle broers Orlando en Valentino starten ZII en ZI, zodat er voor Dutchman ook zeker hoge verwachtingen zijn. Dutchman is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.


Bodyguard [Verkocht]

Bodyguard bruine ruin – V.  Tuschinski – stokmaat 168 cm Bodyguard is een hele chique, hoogbenige 5-jarige ruin die gezegend is met 3 fantastische gangen! Heeft een ruim grijpend voorbeen en beweegt bergop! Bodyguard behaalde als veulen een 1e premie op de CK te Heerjansdam en stond op de 2e plaats. Vader is Tuschinski, de Krack-zoon die momenteel door Tommie Visser getraind wordt. Zijn moeder Imagine is preferent en prestatie op haar 1e 3 kinderen. Bodyguard heeft een heel lief karakter, veel werklust maar is wel een wakkere jongen. Paard met veel toekomst! Bodyguard is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Hogere prijsklasse.


Diamond [Verkocht]

diamond Diamond is een 21/2 jarige ruin van de hengst Webster ( =Krack C) uit onze ster-merrie W. Héroïne II (V. Jazz). Hij is chique, hoogbenig met een mooie diepzwarte kleur. Hij kan erg goed bewegen en heeft een mooi elegant model. Zijn stokmaat van 162 cm maakt hem een prachtig damespaardje wat zeker zal opvallen in de dressuurring!


Covergirl [Verkocht]

Covergirl vosmerrie – Houston x Krack x Jazz stokmaat 162 cm Covergirl is een mooie, spijkerharde, chique merrie met hele goede bewegingen. Veel kracht, afdruk en takt in het lopen. Behaalde als veulen een 1e premie op de CK te Heerjansdam. Komt niet alleen van vaders kant uit een goed nest maar ook de moederlijn is niet verkeerd. ster/pref. x sport x pref/prestatie.


Trésor [Verkocht]

Trésor bruine merrie – vader Jazz – stokmaat 172 cm Onze 8-jarige Jazz merrie Trésor is pas sinds kort serieus in training bij Grand Prix amazone Flora de Koning. Eerder is zij ingezet als fokmerrie. Ze heeft een super lief karakter en is heel werklustig. Haar vader is de fantastisch fokkende hengst Jazz, leider van de wereldranglijst! Moeder is Imagine, die op haar 1e 3 kinderen al Prestatie werd en sportpaarden aan de lopende band levert. Tevens is zij preferent. Trésor heeft 3 goede gangen met een werkelijk fantastische galop! Ruim en bergop met veel knie. Zij is momenteel Z-klaar en springt een galopwissel. Het is een paard met veel potentie voor het zwaardere werk maar heeft wel nog wat tijd nodig. Volle zus loopt Prix st George in Amerika onder Lisa Wilcox. Trésor is een paard met heel veel toekomst. (Meer foto’s op aanvraag.) Hogere prijsklasse.


Emmylou [Verkocht]

Emmylou Een prachtig merrie-veulen van de best presterende hengst Uphill en onze voorlopig keurmerrie Sensation. Emmylou behaalde op de keuring een 1e premie en stond op de derde plaats. Belofte voor de toekomst!


Eastwood [Verkocht]

Eastwood Het hengstveulen Eastwood ( Lord Leatherdale x Krack x Jazz) uit onze stermerrie Valencia, is verkocht aan hengstenhouderij Gert-Jan van Olst in Den Hout. Eastwood behaalde op de CK te Heerjansdam een 1e premie en stond op de 3e plaats!


Countryboy [Verkocht]

Countryboy Countryboy is een zeer royaal ontwikkelde, hoogbenige 2-jarige hengst met veel front. Hij kan goed bewegen. Hij zal zeker een stokmaat van rond de 175 gaan krijgen. Het is een lief paard maar nu als hengst wel wat brutaal. Vader is VIC, de jonge Jazz (pref) x Flemmingh (pref) Moeder is onze preferente prestatie-merrie Imagine, die sportpaarden aan de lopende band levert. Countryboy kreeg als veulen op de fokdag te Dalem een 1e premie en stond op een mooie 3e plaats. Wij verwachten dat Countryboy een fijn sportpaard zal worden.


Don Diego [Verkocht]

Don Diego Don Diego is een heel mooi hengstveulen van Lord Leatherdale en onze stermerrie Valencia. Hij heeft goede bewegingen, een schitterend dressuurmodel en stond op de CK te Heerjansdam op een mooie 3e plaats en kreeg daarbij een 1e premie. Daarbij heeft hij een prachtige afstamming die veel verwachtingen wekt.


Domènica [Verkocht]

Domènica Domènica is een dochter van Rhodium en onze voorlopig keurmerrie Sensation ( V. Krack C) Zij is een veelbelovend hoogbenig merrie veulen met een schitterend model. Ook heeft ze 3 goede gangen en kreeg op de CK te Heerjansdam dan ook een 1e premie! Domènica Grootmoeder is Preferent en Prestatie. Haar volle broer Winston, werd in 2003 kampioen van Nederland en is in eigendom van Stal Bernoski. Hij is Z klaar.


Belle Amie [Verkocht]

Belle Amie Belle Amie is een merrie met een prachtige pedigree: Florencio x Krack x Jazz. 3 topverervers op een rij die allen goed presteren in de dressuursport op het hoogste niveau. Ook aan moederskant zit het wel goed: ster-sport-preferent/prestatie. Grootmoeder loopt momenteel Prix st George in Amerika onder Lisa Wilcox en wordt getraind voor de Grand Prix! Belle Amie is een merrie met een goed model en heeft goede bewegingen. En niet onbelangrijk, een ongecompliceerd karakter.


Armani als 2-jarigeArmani [Verkocht]

Armani is een mooie 2-jarige ruin van Tuschinski en onze Jazz-merrie Trésor. Hij is erg chique, hoogbenig en kan super bewegen. Voeg daarbij zijn mooie donkerbruine kleur en je hebt een plaatje van een dressuurpaard! Tuschinski leverde meteen in zijn eerste dekseizoen al de kampioen van Ermelo. Armani beweegt met zeer veel ruimte en gummie en wordt zeker een goed dressuurpaard.


Zingaro [Verkocht]

Zingaro Eline Sweenen was al voor de helft eigenaar van Zingaro, V. Jazz Nu hij het zo lekker doet onder het zadel heeft zij besloten om hem helemaal te kopen. Hij staat nu nog bij Mirco Bus maar zal later dus naar de stal van Eline in Kootwijkerbroek verhuizen. Eline heeft afstand gedaan van Armani zodat hij dus weer in de verkoop komt.


Alessandro [Verkocht]

Alessandro als jaarling Mooie grote jaarlinghengst van V. Flemmingh pref. Alessandro is een ontzettend lief en aanhankelijk paard met veel kwaliteiten. Hij wordt groot, zeker 170 cm en kan apart bewegen. Hij heeft het zo gewilde “knietje” wat Flemmingh vaak doorgeeft aan zijn nakomelingen.


Passionelle [Verkocht]

Passionelle vosmerrie – vader Jazz – stokmaat 175 cm. Als veulen behaalde Passionelle een eerste premie en werd uitgezonden naar de Nationale Veulenkeuring in Ermelo. Op 4 en 5-jarige leeftijd bracht ze twee merrieveulens respectievelijk van Jet-Set D en Krack C. Beiden behaalden ook een eerste premie. Daarna werd ze in de sport uitgebracht en was in korte tijd Z-dressuur. Ze loopt nu onder het zadel van Young-rider Eline Sweenen en is ZZ-Licht klaar. Passionelle Ze is nu 8 jaar oud en springt de galopwissels om de 3 pas. Ze heeft 3 fijne gangen. Is een mooie verschijning. Passionelle is een eerlijk, sensibel paard wat graag voor je wil werken.


Valentino [Verkocht]

Valentino bruine ruin – vader Jazz – stokmaat 176 cm. De 3-jarige Valentino behaalde als veulen ook een eerste premie en is een volle broer van Passionelle. Valentino heeft een uitzonderlijk lief karakter, maar is wel een sensibel paard. Heeft 3 goede gangen, is heel fijn aangereden. Dit wordt zeker een paard voor de hogere dressuur, en hij valt dus ook in de hogere prijsklasse.