GEEN NK HELAAS...

Nieuws, Rumour has it / 13 August 2021 22:22
Soms zit het mee...soms zit het tegen... en soms zit het hèèèèèl erg tegen! Gisteren was zo'n dag....
In de avond werd Nina Ricci (V. Indian Rock) voor de nakeuring verwacht. Helaas bracht het niet het gewenste resultaat en werd ons geadviseerd haar via de Ibop nogmaals voor te stellen. Jammer, maar paard wordt er niet minder van, en wij zijn er nog steeds blij mee.
Maar dan, auto wil niet starten! En echt niet starten! Ondanks de telefonische hulp van onze Marco die automonteur is en een zeer behulpzame mede-fokker die ook wel een beetje wat wist van auto's. Conclusie : startmotor kapot.
En wat moet je dan om 9 uur 's avonds... auto laten staan en thuis zien te komen. In Ermelo was nog geen broodje of flesje drinken te koop... en verleiverlee ging iedereen huiswaarts.
De behulpzame fokker was echt meer dan super en bracht ons, terwijl hij zelf in Drente woont en ook nog naar huis moest, naar Zeist zodat Marco niet helemaal naar Ermelo hoefde. Zo verschrikkelijk dankbaar voor deze behulpzame mensen! Geen woorden voor!
Uiteindelijk waren wij rond half 11 thuis en konden we niet anders dan besluiten om Rumour Has It , de Valverde die vandaag op de Nationale Veulenkeuring had moeten verschijnen, af te melden.
Hoe krijg je nog iemand gevonden die een auto met trekhaak heeft en om half 7 in de morgen je merrie met veulen mee wil nemen naar Ermelo?
En daar balen we nog het meest van! Hij was er zo klaar voor!!
Ook voor Valencia die met Rumour Has It haar derde veulen voor Ermelo had... topfokmerrie!
Vandaag dus een enorme BAALDAG!!!
Foto's van Heerjansdam