Paardenmarkt Ameide 2011

Nieuws, Safrina van de Bilderdijk / 13 October 2011 12:04
Safrina voor de jury!De 2e donderdag in oktober was er weer de traditionele paardenmarkt in Ameide. We doen altijd graag mee met een paard of pony. Esmée krijgt zelfs een snipperdag van school dus kon het niet anders dat we dit jaar Safrina meenamen. Zij keurde als NRPS pony in de rubriek Diversen,wat echt appels met peren vergelijken is. Ze moest het opnemen tegen o.a. Fjorden en zelfs een ezel! Safrina eindigde op de 4e plaats achter de Fjorden al hadden wij haar zelf eerder voor die Fjorden geplaatst, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

 

 

ringsteken's Middags was er weer het ringsteken, wat deze keer iets anders georganiseerd was. Alle pony's moesten tegelijkertijd op het grasveld rondstappen, en 1 voor 1 dan natuurlijk ringsteken. Safrina vond het erg spannend tussen misschien wel 50 vreemde pony's en Esmée had haar handen vol. De score was dit jaar dus 3 keer mis maar het was een mooie ervaring!

 

Marcel van BruggenNieuw dit jaar was het stratenconcours voor tuigpaarden! Tuigpaarden showen zich extra op straat als ze zichzelf horen lopen op de klinkers! Een prachtige show die gewonnen werd door Marcel van Bruggen. Jaargang 2011 gaat weer de boeken in als een prachtige dag met veel gezelligheid en een heerlijk zonnetje!