Stage

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats, en ben je zelf bereid om aan te pakken? Lees dan even verder.

Wij zijn allereerst een dressuurpaardenfokkerij, maar bieden ook opfok aan derden. In de zomer zijn paarden van derden welkom voor enkel weidegang. Een paard bij ons laten veulenen behoort ook tot de mogelijkheden. De werkzaamheden zijn dan ook heel divers.
Je leert veel over de fokkerij in het algemeen maar natuurlijk ook over drachtigheidsbegeleiding van de individuele merrie. Met wat geluk maak je de geboorte van een veulen mee.

Het vervolg van de fokkerij is de sport. We bezoeken regelmatig onze fokproducten in de sport of gaan op bezoek bij een trainingsstal voor de jongere paarden.

Ook over graslandbeheer is veel te leren. We hebben zelf 15 hectare land waarvan in de zomer ook gekuild en gehooid wordt.

Natuurlijk proberen we ook wat leuke excursies in te plannen zoals de hengstenkeuring, hengstenshows, deelname aan de stamboekkeuringen en af en toe een trainingsstal bezoeken.

Wij verwachten van jou 100% inzet, interesse in de werkzaamheden en wat flexibiliteit! Een baan in de paarden is er niet één van 9.00 tot 16.00 uur!
Stagiaires kunnen helaas niet intern.
Eigen vervoer is handig, daar wij nogal buitenaf wonen. Maar met de bus kan ook, dan halen wij je op bij de halte.